Tietosuojakäytäntö

YKSITYISYYS- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Tämä sivusto on GDC Trading Limited (“GDC”) -yrityksen omistama ja operoima. Yritys on rekisteröity Maltalle rekisterinumerolla C 77661, jonka kotipaikka on osoitteessa 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC on yleisen tietosuojasäädöksen ja muiden sovellettavien tietosuojalakien rekisterinpitäjä. Tämä tarkoittaa, että GDC on ensisijaisesti vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja määrittää, kuinka käyttää kyseistä tietoa. Tämä tietosuojakäytäntö ohjaa tapaa, jolla suojelemme ja käsittelemme tällaisia tietoja. Lue yksityisyys- ja evästekäytäntö huolellisesti. Jos et ole samaa mieltä sen sisällöstä, sinun kannattaa lopettaa palvelujemme käyttö. Huomaa, että henkilötietojasi voidaan pitää tietokannoissa, joita muut yritykset voivat käyttää GDC:n puolesta. Kaikki yritykset, joilla on tällainen käyttöoikeus, noudattavat tässä käytännössä vahvistettuja standardeja.

MEILLE ANTAMASI HENKILÖTIEDOT

Tätä verkkosivustoa voidaan käyttää ilman rekisteröintiä ja ilman henkilötietojen antoa. Voit halutessasi vastaanottaa tietoja kampanjoista, bonuksista, vedoista, vinkeistä ja strategioista tilaamalla uutiskirjeemme antamalla sähköpostiosoitteesi. Voit milloin tahansa lopettaa tällaisten viestien vastaanottamisen laittamalla meille viestiä tai klikkaamalla "peruuta tilaus" -painiketta mistä tahansa sähköpostistamme. Jos otat meihin yhteyttä esim. sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai kirjallisesti, voimme säilyttää kopion kyseisestä yhteydenotosta.

HENKILÖTIEDOT, JOITA KERÄÄMME AUTOMAATTISESTI

Keräämme automaattisesti tietyt tiedot, mukaan lukien IP-osoitteesi, päivämäärän ja kellonajan, jolloin käytit palveluitamme, käyttämääsi laitteistoa, ohjelmistoa tai internetselainta ja tietoja tietokoneen käyttöjärjestelmästä, kuten sovellusversiosta ja kieliasetuksista. Keräämme myös tietoja napsautuksista ja sivuista, joilla vierailet. Jos käytät mobiililaitetta, keräämme tietoja, jotka tunnistavat mobiililaitteen, laitekohtaiset asetukset ja ominaisuudet, sovellusten kaatumiset ja järjestelmän toiminnan.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Keräämme ja analysoimme henkilötietoja parantaaksemme palveluidemme laatua, erityisesti antamaan sinulle tärkeää ja mielenkiintoista sisältöä. Suoritamme analyyseja ja mittauksia, jotta voimme ymmärtää, miten palveluitamme käytetään. Voimme koota tietoa ja tilastoja käyttäjien selaustoiminnoista ja kaavoista kolmansille osapuolille (esimerkiksi mainostajille) tavalla, joka ei tunnista yksittäistä henkilöä. Lähetämme tuotteisiin ja palveluihin liittyviä sähköpostiviestejä niille vierailijoille, jotka ovat päättäneet vastaanottaa tällaisia viestintää. Emme jaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa markkinointitarkoituksiin, ellet ole antanut meille suostumustasi.

TIETOJENKÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA

Voimme käsitellä henkilötietoja eri oikeusperustoilla, jotka mainitaan yleisen tietosuojadirektiivin 6 artiklan 1 kohdassa. Tietosi voidaan käsitellä, jos olemme saaneet suostumuksesi tietylle käsittelylle. Kun tietojen käsittely perustuu suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä tai napsauttamalla uutiskirjeestä löytyvää ''peruuta tilaus'' -painiketta. Voimme myös käsitellä henkilötietoja, jos käsittely on välttämätöntä sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, johon rekisteröity on osapuolena; jos yrityksellämme on oikeudellinen velvoite, jossa henkilötietojen käsittely on tarpeen; tai kun käsittely on välttämätöntä yhtiömme tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen turvaamiseksi, paitsi jos kyseiset edut voidaan kumota tunnistettavissa olevan henkilön perusoikeuksilla ja vapauksilla.

EVÄSTETIEDOT

Evästeet ovat pieniä tiedonosia, jotka muistavat mitä syötät, kun selaat verkkosivustoa. Lisätietoja evästeistä ja niiden toimivuudesta löytyy osoitteesta www.aboutcookies.org. Käytämme evästeitä palvelumme parantamiseksi ja parantaaksemme käyttökokemustasi, esimerkiksi näyttämällä sinulle olennaisia tietoja, kun palaat sivustollemme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa olet hyväksynyt evästeiden käytön. Voit hallita evästeiden käyttöä, poistaa evästeet käytöstä tai poistaa niitä selaimesi asetusten kautta. Selaimesi ohjeen pitäisi antaa oikeat tiedot. Jotkin selaimet tarjoavat hyödyllisiä evästeoppaita:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=fi
  • Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/evasteet-tiedot-jotka-verkkosivu-tallentaa
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
  • Safari 5: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=fi_FI
  • Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/fi/cookies.html

Lisäksi Google Analytics tarjoaa omat hallinta-asetukset:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Jos kyseessä on mobiililaite, käyttöopas evästeiden tehokkaaseen hallintaan voi tulla tarpeen. Evästeiden rajoittaminen voi vaikuttaa verkkosivuston toimivuuteen.

EVÄSTETYYPIT

"Ensimmäisen osapuolen evästeet" ovat verkkotunnuksen takana olevan yhteisön evästeitä. Tämä tarkoittaa meitä, GDC Trading. Jos sallimme muiden evästeiden käytön verkkosivustomme ja/tai sovelluksemme kautta, näitä evästeitä kutsutaan kolmannen osapuolen evästeiksi. Alla on lisätietoja yleisimmistä käytetyistä evästeistä, niiden käytöstä ja siitä, kuinka kauan ne tallennetaan tietokoneellesi tai laitteellesi.

  • KAX_P - GDC Trading Limited. Tämä on ensimmäisen osapuolen eväste, joka antaa meille tietoja siitä, miten kävijät päätyvät verkkosivuillemme (esimerkiksi napsautettuaan Googlen hakutulosta, mainosta tai kirjoitettuaan osoitteemme suoraan selaimeen). Tämä eväste tallennetaan yhdeksi kuukaudeksi.
  • Google Analytics - Google. Tämä kolmannen osapuolen eväste antaa meille tietoja sivuston käytöstä, mukaan lukien sivuston käyttöpaikan, vierailun ajan, katsellut sivut jne. Tämän evästeen tallennus on kaksi vuotta.
  • Google Adwords - Google. Tämän kolmannen osapuolen evästeen ansiosta voimme mainostaa sivustoamme Google Adwords -kampanjoilla. Tämän evästeen tallennus on kaksi vuotta.
  • Tealium Utag - Tealium. Tämä kolmannen osapuolen eväste antaa meille tietoa, kuinka käytät sivustoamme. Eväste tallennetaan kahdeksi vuodeksi.
  • Hotjar - Tämän kolmannen osapuolen evästeen ansiosta voimme mitata ja seurata käyttäjän käyttäytymistä verkkosivustollamme ilman mitään yhteyttä henkilökohtaisiin tietoihin.
  • Outbrain - Tämän kolmannen osapuolen evästeen ansiosta voimme räätälöidä sisältöä katsojien mieltymysten perusteella. Tämä eväste tallennetaan kymmeneksi kuukaudeksi.
  • Cloudflare - Tämä eväste on ehdottoman välttämätöntä Cloudflare-suojaustoiminnoille, eikä sitä voi poistaa käytöstä. Se ei vastaa minkään verkkosovelluksen käyttäjän ID-tunnusta, eikä se tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja. Eväste tallennetaan yhdeksi vuodeksi.
  • Huomaa, että mainostajamme voivat myös käyttää evästeitä verkkosivustoillaan, eikä meillä ole valtuuksia tällaiseen käyttöön.

Jos englanninkielisen version tai minkä tahansa muun kieliversion kanssa on ristiriita, katsotaan englanninkielinen versio siinä tapauksessa oikeaksi. Englanninkielisen version löydät täältä: www.gambling.com/privacy-policy

Kaikkiin henkilökohtaisiin tietoihin, yksityisyyteen ja evästeisiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä osoitteeseen support@gambling.com

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ilmaisia bonuksia, vetoja, vinkkejä ja pelistrategioita joka viikko.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Rahapelien pelaaminen verkossa on joissakin toimipaikoissa laitonta. On sinun itsesi vastuulla tarkistaa paikalliset määräykset ennen pelaamista. GDC Trading Ltd. ei ole vastuussa teoistasi.
© 2011-2018 GDC Trading Limited. Kaikki oikeudet pidätetään. Gambling.com on GDC Trading Limited:n rekisteröity tavaramerkki.
Käyttöehdot  |   Tietosuojakäytäntö

Asset 4AndroidGET IT ONfacebookDownload_on_the_App_Store_Badge_US-UK_RGB_blk_4SVG_092917twitter