Privatlivspolitik

PRIVACY & COOKIES POLICY

Denne hjemmeside ejes og drives af GDC Trading Limited ("GDC"), et selskab registreret i Malta med selskabsregistreringsnummer C 77661 og med registreret kontor i 85, St. John Street, Valletta VLT 1165, Malta. GDC er kontrolløren af data vedrørende General Data Protection (GDPR) og andre gældende databeskyttelseslove. Dette betyder, at GDC primært er ansvarlig for at opretholde sikkerheden for dine personlige oplysninger og bestemmer midlerne til, og formålene med, behandlingen af personoplysninger. Denne privatlivspolitik regulerer måden, hvorpå vi beskytter og behandler sådanne oplysninger. Læs den omhyggeligt. Hvis du er uenig i indholdet, bedes du ophøre med at bruge vores tjenester. Vær opmærksom på, at dine personlige oplysninger kan opbevares i databaser, som kan fås af andre virksomheder på vegne af GDC. Alle virksomheder med sådan adgang vil overholde de standarder, der er fastsat i denne politik.

PERSONLIG DATA SOM DU GIVER OS

Denne hjemmeside kan tilgås og bruges uden registrering, og uden at skulle give personlige oplysninger. Du kan vælge at modtage flere oplysninger om kampagner, bonusser, odds, tips og strategi ved at tilmelde dig vores mailingliste ved at indtaste din email-adresse. Du kan til enhver tid stoppe med at modtage denne meddelelse ved at klikke på linket til frameldelse i de e-mails vi sender. Hvis du kontakter os, for eksempel via e-mail, kontaktformular, telefon eller skriftligt, beholder vi muligvis en kopi af denne meddelelse eller korrespondance.

PERSONLIG DATA VI SAMLER AUTOMATISK

Vi indsamler automatisk visse oplysninger, herunder din IP-adresse, tidspunkt og dato, hvor du brugte vores tjenester, hardware, software eller browser, du bruger, samt oplysninger om din computers operativsystem, såsom applikationsversionen og sprogindstillingerne. Vi indsamler også oplysninger om antallet af clicks og sidevisninger, du har haft. Hvis du bruger en mobilenhed, samler vi også data, der identificerer din enhed, såsom indstillinger og attributter, der er specifikke for enheden, app crasher og andre systemaktiviteter.

ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Vi samler og analyserer personlig data for at forbedre kvaliteten af vores tjenester, særligt for at kunne tilbyde relevant og interessant indhold og for at lave analyser og beregninger til at forstå, hvordan vores tjenester anvendes. Vi kan rapportere aggregerede oplysninger eller statistisk data om vores brugere og deres browsinghandlinger og mønstre til tredjeparter (f.eks. annoncører) på en måde, der ikke identificerer enkeltpersoner. Vi udsender e-mails med reklamer relateret til produkter og tjenester til de besøgende, der har valgt at modtage disse informationer. Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med tredjeparter for markedsføringsformål, med undtagelse af de tilfælde, hvor du udtrykkeligt har givet samtykke til dette.

RETSGRUNDLAG FOR DATABEHANDLING

Vi kan behandle personlige data af flere legitime grunde, der er forklaret i artikel 6, stk. 1, i General Data Protection Regulation. Dine oplysninger kan behandles, hvis vi har modtaget dit samtykke til et bestemt forarbejdningsformål. Når databehandlingen er baseret på samtykke, kan du til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at kontakte os eller ved at trykke på "unsubscribe"-linket i den korrespondance du modtager fra os.

Vi kan også behandle personoplysninger, hvor behandlingen er nødvendig for udførelsen af en kontrakt, som den registrerede er part i; hvor vores virksomhed er underlagt en juridisk forpligtelse, hvormed behandling af personoplysninger er påkrævet og hvor behandling er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som vores virksomhed eller tredjemand forfølger, medmindre sådanne interesser tilsidesættes af interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder hos en identificeret eller identificerbar person, som personoplysninger vedrører.

COOKIES INFORMATION

Cookies, eller informationskapsler, er et lille stykke data i form af tekst eller binær data, der er gemt på din computer, og husker, hvad du tidligere indtastede på den givne hjemmeside. For mere information om cookies og hvordan de fungerer, se venligst https://erhvervsstyrelsen.dk/cookie-loven eller www.aboutcookies.org.

Vi bruger cookies til at forbedre vores tjenester og forbedre din brugeroplevelse, for eksempel, for at vise dig dine mest relevante oplysninger, når du vender tilbage til vores hjemmeside. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies. Du kan kontrollere, hvordan cookies bruges, deaktivere eller slette cookies gennem indstillingerne i din browser. Hjælpefunktionen i din browser burde give dig de rigtige oplysninger. Nogle browsere giver også nyttige vejledninger om cookies:

  • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no&p=cpn_cookies
  • Firefox: https://support.mozilla.org/no/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/nb-no/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
  • Safari 5 for Mac: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=nl_NL&viewlocale=no_NO
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.50/en/cookies.html

Derudover har Google Analytics sine egne fravalgsmuligheder:

  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Når det drejer sig om mobilenheder, er det tilrådeligt at rådføre sig med instruktionsmanualen til enheden for at kontrollere brugen af cookies. Begrænsninger i brugen af cookies kan påvirke, hvordan hjemmesiden fungerer.

TYPER AF COOKIES

"First party cookies" er cookies, der bruges af den enhed, der kører domænet, hvor cookien serveres. Det betyder os, GDC Trading. Hvis vi tillader andre at bruge cookies via vores websider og / eller apps, bliver disse cookies kaldt «tredjeparts cookies».

Nedenfor er mere information om de mest almindelige cookies vi bruger, hvordan de bruges, og hvor længe de vil blive gemt på din computer eller enhed.

  • KAX_P – Placeret af GDC Trading Limited. Dette er en førsteparts cookie, der giver os oplysninger om, hvordan besøgende opdager vores webside (det vil sige, om de klikkede på et Google søgeresultat, en annonce eller gik direkte til webadressen gennem browseren.) Denne cookie gemmes i en måned.
  • Google Analytics – Placeret af Google. Denne tredjeparts cookie giver os oplysninger om din brug af webstedet, herunder hvor hjemmesiden er tilgængelig, besøgstidspunkt, sider vist osv. Denne cookie gemmes i 2 år.
  • Google Adwords – Placeret af Google. Denne tredjeparts cookie tillader os at annoncere vores websted ved hjælp af Google Adwords-kampagner. Denne cookie opbevares i 2 år.
  • Tealium Utag – Placeret af Tealium. Denne tredjeparts cookie giver os oplysninger om din brug af webstedet. Disse cookies opbevares i 2 år.
  • Hotjar – Placeret af Hotjar. Denne tredjeparts cookie tillader os at måle og observere brugeradfærd på vores hjemmeside uden forbindelse til personlige oplysninger.
  • Outbrain – Denne tredjeparts cookie giver os mulighed for at tilpasse indhold baseret på seerpræferencer. Denne cookie gemmes i 10 måneder.
  • Cloudflare – Placeret af Cloudflare. Denne cookie er streng nødvendig for Cloudflares sikkerhedsfunktioner og kan ikke deaktiveres. Den er ikke korreleret med nogen bruger-id i din webapplikation og gemmer ikke personligt identificerbare oplysninger. Denne cookie gemmes i 12 måneder.
Bemærk venligst, at vores annoncører også kan bruge cookies på deres hjemmesider, og vi har ingen kontrol over sådan brug.

For alle spørgsmål vedrørende personoplysninger, privatliv og cookies kontakt os venligst på support@gambling.com

Denne privatlivspolitik er oversat fra engelsk. Hvis der er forskelle mellem de danske og engelske versioner, er det den engelske, der gælder. Du finder den her: www.gambling.com/privacy-policy

Få gratis bonusser, spil, tips og råd hver uge i din indbakke, over 9500 spillere følger os

ADVARSEL: Online pengespil er ulovligt i nogle jurisdiktioner. Det er dit ansvar, at kontrollere dine lokale regler før du spiller online. GDC Trading Ltd påtager sig intet ansvar for dine handlinger.
© 2011-2018 GDC Trading Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Gambling.com er et registreret varemærke tilhørende GDC Trading Limited.
Brugsvilkår  |   Privatlivspolitik

Asset 4AndroidGET IT ONfacebookDownload_on_the_App_Store_Badge_US-UK_RGB_blk_4SVG_092917twitter